Varukorg

Secure checkout

Hyra konst

Att hyra konst
Bailey Gallery har ett unikt utbud av svenskkonst från många olika konstnärer och vi hoppas kunna inspirera fler till att ha konst i sin närhet. Vi hyr ut konst för alla smaker och miljöer. Vi har en bred samling inom samtidskonst, grafiskt verk och fotografi. Dessutom erbjuder vi flexibla lösningar för hyra som kan skräddarsys för ert behov och budget.
Vill du ha personlig rådgivning är vi tillgängliga via telefon, mejl, och i vår utställning på Hornsgatan 29, nära Mariatorget. Med vår expertis hjälper vi dig att avgöra behov och därefter i samråd med er komma fram till bra lösningar.

Att hyra konst är avdragsgillt

Det passar nog inte alla att köpa konstverk. Däremot att hyra konst är ett smidigt och helt avdragsgillt sätt att försköna din miljö. Köp av konst räknas som en investering och kan inte skrivas av. Du har även möjlighet att byta ut de verk du tröttnar på och tillåta en del av kontoret att ha en ny utställning varannan månad.
Genom att hyra konst får du ett effektivt sätt att skapa bättre kontakt med en mix av konst som passar ert kontor perfekt. Gör arbetsplatsen till en samlingsplats där människor jobbar hela dagarna med kreativ konst till för att starta oväntade reflektioner och diskussioner.
envelopephone-handset