15 59.3189497 18.0624738 https://baileygallery.se arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NYHETER HOT REA cookie-true 300
theme-logo-alt
0
  • No products in the cart.

Hyra konst

Att hyra konst

Bailey Gallery har ett unikt utbud av svenskkonst från många olika konstnärer och vi hoppas kunna inspirera fler till att ha konst i sin närhet. Vi hyr ut konst för alla smaker och miljöer. Vi har en bred samling inom samtidskonst, grafiskt verk och fotografi. Dessutom erbjuder vi flexibla lösningar för hyra som kan skräddarsys för ert behov och budget.

Vill du ha personlig rådgivning är vi tillgängliga via telefon, mejl, och i vår utställning på Hornsgatan 29, nära Mariatorget. Med vår expertis hjälper vi dig att avgöra behov och därefter i samråd med er komma fram till bra lösningar.

Hyra konst Folidings IX miljö
Hyra konst showroom Transitions by Johan Bergstrom
Showroom-Ollio-Rugs-2
Hyra konst Stefan Johansson showroom
Fuji Ramad-Teitur-ardal
Greta Thunberg Barack Obama Photo Max-Modén

Att hyra konst är avdragsgillt

Det passar nog inte alla att köpa konstverk. Däremot att hyra konst är ett smidigt och helt avdragsgillt sätt att försköna din miljö. Köp av konst räknas som en investering och kan inte skrivas av. Du har även möjlighet att byta ut de verk du tröttnar på och tillåta en del av kontoret att ha en ny utställning varannan månad.

Genom att hyra konst får du ett effektivt sätt att skapa bättre kontakt med en mix av konst som passar ert kontor perfekt. Gör arbetsplatsen till en samlingsplats där människor jobbar hela dagarna med kreativ konst till för att starta oväntade reflektioner och diskussioner.

Ge inredningen en extra dimension

På Bailey Gallery vet vi att konsten ger betydande intryck i miljöer och kan därför hjälpa dig ge rätt känsla. Konst är en förstärkare som snabbt absorberas av besökaren. Förutom att ge rätt intryck kan konsten dessutom inspirera och motivera de som vistas i miljön. Vi är övertygade om att konsten verkar för en ökad trivsel och en bättre atmosfär.

Att hyra konst är egentligen rätt enkelt. Det vi gör är att ta fram passande verk till olika miljöer för rätt pris. Oavsett om du har dina egna idéer redan eller är i behov av kreativ vägledning så kan vi se till att ta fram idéer till dig. Vi besöker gärna er verksamhet och tittar på vilken inredning som finns och vilken konst som skulle passa där. Vid behov tar vi självklart in en inredningsarkitekt beroende på uppdragets karaktär. Kontakta oss för mer information!

FRÅGA OM VERKET

E-mail Preview

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)
theme-img-alt

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings