15 59.3189497 18.0624738 https://baileygallery.se arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NYHETER HOT REA cookie-true 300
theme-logo-alt
0
  • No products in the cart.

Om oss

Om oss

Bailey Gallery är en ny konstarena med samtidskonst främst från Sverige. Vi erbjuder konst som ger ett beständigt intryck till rätt pris. Vi har grafiska blad, fotografier och unika verk från såväl landets främsta konstnärer som unga uppstickare och mycket där emellan. Alltid mindre upplagor, för en mer unik upplevelse och som kan få värde över tid. Vi har även det vi kallar unika verk, tex måleri. Med vårt kontaktnät av konstscener, samlare och globala samarbetspartners kan vi hjälpa till att hitta det ni söker.

I vår onlinebutik hittar du grafiska blad, fotografier samt unika verk. I vårt showroom på Hornsgatan 29 kan du boka tid i förväg och komma och titta på verken, köpa eller hämta upp beställningar. Bara kontakta oss för ett möte, vare sig det handlar om att titta på ett grafiskt blad till ditt vardagsrum eller diskutera utsmyckning för kontor, hotell eller liknande. Fråga oss, vi hjälper dig!

Bailey Gallery är platsen där konsten blir tillgänglig för alla.

Om grundaren

Per Liljendahl började sin konstresa i New York på Interview Magazines (jepp den som startades av bl a Andy Warhol) marknadsavdelning. Sedan dess har han arbetat med marknadsföring under 25 år, och senast drev han Galleri Aftergrey. Per är en samlare sen barnsben med kärlek till konsten i alla dess former.

 

 

FRÅGA OM VERKET

E-mail Preview

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)
theme-img-alt

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings